Τι είναι οι όψεις πορσελάνης;

Τι είναι οι όψεις πορσελάνης;

Aν έχετε αποφασίσει να βελτιώσετε την εικόνα του χαμόγελου σας και ταυτόχρονα να αυξήσετε και την αυτοπεποίθηση σας η αισθητική οδοντιατρική είναι η καλύτερη λύση. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στην οδοντιατρική θεραπεία που περιλαμβάνει τις όψεις πορσελάνηςΟι όψεις πορσελάνης είναι μία ανώδυνη εξατομικευμένη θεραπεία, κατά την οποία τοποθετούνται πολύ λεπτές φλοίδες πορσελάνης στην μπροστινή επιφάνεια των δοντιών από ειδικό κεραμίστα οδοντοτεχνίτη. Στο πολυοδοντιατρείο μας, χρησιμοποιούνται όψεις από e-Max ελβετική πορσελάνη τελευταίας γενιάς, ώστε να μην επηρεάζεται καθόλου η υγεία των δοντιών σας.

 

 

Πότε χρησιμοποιούνται οι όψεις πορσελάνης;

Οι όψεις πορσελάνης χρησιμοποιούνται προκειμένου να βελτιώσουμε αισθητικά δόντια που έχουν αποχρωματιστεί, έχουν φθαρεί ή έχουν σπάσει. Αλλά και για να κλείσουμε κενά ανάμεσα σε δόντια, σε δόντια με πολλά σφραγίσματα και σε όσα έχουν ανομοιόμορφο μέγεθος. Ακόμη, όταν κάποιος ασθενής επιθυμεί να αποκτήσει μόνιμα λευκά δόντια, αλλά και για “φέρουμε” ένα δόντι στη σωστή θέση στο οδοντικό τόξο. Αυτή η τεχνική- θεραπεία μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό υποψήφιο, αφού είναι σε θέση να επανασχεδιάσει εξολοκλήρου το χαμόγελο σας.

 

Γιατί να βάλω όψεις πορσελάνης;

Όλο και περισσότεροι καταφεύγουν σε αυτή την επιλογή, αφού τα δόντια σας θα δείχνουν υγιή και το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς φυσικό και αυτό γιατί σχεδιάζονται εξατομικευμένα για να ταιριάζουν άψογα στο χαμόγελο σας. Επιπλέον, οι όψεις πορσελάνης είναι αμετάβλητες, με χρόνο ζωής 15-20 χρόνια, χρειάζονται ελάχιστη προετοιμασία του δοντιού και απαιτούν μόλις τρεις επισκέψεις εντός μίας εβδομάδας στο οδοντιατρείο. Είναι πολύ ανθεκτικές και δεν απορροφούν χρωστικές ουσίες απο ροφήματα ή τροφές που μπορεί να καταναλώνετε.

 

Πρέπει να βάλω όψεις πορσελάνης σε όλα μου τα δόντια;

Αυτό δεν είναι απαραίτητο, συνήθως τοποθετούνται 6-10 όψεις ρητίνης.  Εξαρτάται πάντα από το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλει να επιτύχει ο κάθε ενδιαφερόμενος. Για το λόγο αυτό, το σχέδιο θεραπείας δημιουργείται ύστερα από προσωπική συζήτηση με τον ασθενή και λεπτομερή κλινική εξέταση.

 

Ποιά είναι η τιμή των όψεων πορσελάνης;

Πρόκειται για μία θεραπεία που απαιτεί γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρία, σε αυτό να προσθέσουμε τα ακριβά υλικά και δεδομένης της διάρκειας τους (15-20 χρόνια), είναι λογικό το κόστος τους να είναι υψηλό. Βέβαια η τιμή διαφέρει από ιατρείο σε ιατρείο. Στο Smile Design οι όψεις πορσελάνης που χρησιμοποιούνται, είναι custom made, σχεδιασμένες στην Ελβετία. Εναλλακτικά, αν προτιμάτε μία πιο συμφέρουσα οικονομικά λύση, μπορείτε να επιλέξετε τις όψεις ρητίνης.

Στην Αθήνα στο οδοντιατρείο μας, στη Λεωφόρο Μεσογείων 387, στην Αγία Παρασκευή, μπορείτε να μιλήσετε με τον οδοντίατρο μας, προτού αποφασίσετε ποια τεχνική επιθυμείτε, αλλά και να ζητήσετε να δείτε φωτογραφίες από περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει με όψεις πορσελάνης.

 

                           

 

Smile in Athens

Λεωφ. Μεσογείων 387
Αγία Παρασκευή
(Νομισματοκοπείο)

Smile in London

4 Worlds End Place
Kings Road SW19 OHE
Chelsea

Επικοινωνία

210 608 3126

Ώρες επικοινωνίας:
καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 9-2 &
τα απογεύματα Τρίτης Τετάρτης Παρασκευής 4-8

Ακολουθήστε μας:

© Copyright 2020 Smile Design Ltd.