We Blend Design.. with Science.

Ορθοδοντική.

Η Ορθοδοντική αποτελεί ειδικότητα της Οδοντιατρικής που ασχολείται με τη διάγνωση, την πρόληψη και την αποκατάσταση της στοματογναθικής περιοχής που προκαλούν τα συνωστισμένα και στραβά δόντια. Τα προβλήματα της άνω και κάτω γνάθου επηρεάζουν τις λειτουργίες της ομιλίας και της κατάποσης και μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμό στα ούλα προκαλώντας ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα. Η ύπαρξη στραβών δοντιών, εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν μπορούν να καθαριστούν εύκολα, συμβάλλει στην εμφάνιση τερηδόνας και στην αύξηση των σφραγισμάτων. Αν δεν αντιμετωπιστούν τα ορθοδοντικά προβλήματα, σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να προκληθεί και απώλεια δοντιών.

Η Ορθοδοντική, εκτός από λειτουργικές και πρακτικές λύσεις, προσφέρει και αισθητικές. Προβλήματα στη γνάθο και στα δόντια στην ενήλικη ζωή επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση ενός ατόμου. Ίσια λευκά δόντια σε συνδυασμό με ένα όμορφο χαμόγελο σχηματίζουν πάντα μία θετική και προσιτή εικόνα σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.

Στη Smile Design® LTD., διαθέτοντας γνώση και σύγχρονη τεχνολογία, μπορούμε να σας κατευθύνουμε σχετικά με ορθοδοντικά προβλήματα. Η ορθοδοντική διάγνωση είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί από την παιδική ηλικία, ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για λιγότερα οδοντιατρικά ζητήματα μελλοντικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι και σε μεγαλύτερες ηλικίες μπορούν να αντιμετωπιστούν προβλήματα ορθοδοντικής πάντα με στόχο ένα λαμπερό χαμόγελο και μία καλύτερη ποιότητα ζωής!

ορθοδοντικη

Γιατί να μας επιλέξετε για Ορθοδοντική:

 • Εξειδικευμένος ειδικός ορθοδοντικός
 • Οικονομικό κόστος θεραπείας
 • Άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα
 • Τελευταίας τεχνολογίας αισθητικές ορθοδοντικές θεραπείες

Δείτε το video

0
0 αξιολογήσεις

Συχνές ερωτήσεις για Ορθοδοντική

Τα μασελάκια είναι κινητές συσκευές που τις φοράει ο υποψήφιος κάποιες ώρες της ημέρας.   Χρησιμοποιούνται για μετακίνηση δοντιών ή για σταθεροποίηση του αποτελέσματος μετά από ορθοδοντική θεραπεία. 
Συσκευή ορθοδοντικής για την αντιμετώπιση σοβαρών συγκλεισιακών προβλημάτων. Το εξωστοματικό τόξο δημιουργεί "χώρους" ή βοηθά στη φυσιολογική διαμόρφωση των γνάθων.
Αισθητικού τύπου ορθοδοντική θεραπεία αφού οι νάρθηκες δεν φαίνονται, αφαιρούνται στο φαγητό ή σε ένα κοινωνικό γεγονός. Αλλάζονται δύο φορές το μήνα μέχρι το τέλος της θεραπείας. Όμως δεν ενδείκνυνται για όλες τις περιπτώσεις ασθενών. 
Τα σιδεράκια είναι ακίνητες συσκευές. Αποτελούνται από τα άγκιστρα που κολλιούνται πάνω στα δόντια, τους δακτυλίους που τοποθετούνται στους γομφίους και το σύρμα. Είναι διάφανα για καλύτερη αισθητική, χρωματιστά ή γλωσσικά, τοποθετημένα δηλαδή εσωτερικά στα δόντια. 
Η σταθεροποίηση των δοντιών μετά το τέλος της ορθοδοντικής θεραπείας γίνεται στην κάτω γνάθο, εσωτερικά με σύρμα ή υαλονήματα ώστε να μην μετακινηθούν πάλι τα δόντια.
Η αρχική επίσκεψη στον ορθοδοντικό του παιδιού σας πρέπει να γίνεται στην ηλικία των 7-10 ετών. Μία με΄ση ορθοδοντική θεραπεία διαρκεί συνήθως 2 χρόνια. 
Οι αόρατοι νάρθηκες πρέπει να φοριούνται καθημερινά 20-22 ώρες και αλλάζονται ανά δύο εβδομάδες μέχρι το τέλος της θεραπείας. 
Μερικοί ασθενείς αισθάνονται δυσφορία τις πρώτες μέρες που φεύγει με ένα panadol. Ωστόσο, τα οφέλη της θεραπείας αξίζουν αυτή την ελάχιστη ενόχληση που περιορίζεται την πρώτη εβδομάδα.
Όσο είστε σε ορθοδοντική θεραπεία επιλέξτε τροφές που έχουν μαλακή σύσταση και δεν κολλάνε στα δόντια και στα σιδεράκια. Φροντίστε ιδιαίτερα τη στοματική υγιεινή σας χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα στοματικής υγιεινής που σας υπέδειξε ο ορθοδοντικός σας. 
Ένα μέσο κόστος ορθοδοντικής θεραπείας με κεραμικά λευκά, αόρατα σιδεράκια για την άνω και την κάτω γνάθο είναι 2.800€ και αποπληρώνεται σταδιακά μέχρι το τέλος της θεραπείας με άτοκες δόσεις. 

Οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες

Icon Θεραπεία Περιοδοντίτιδας
 • Θεραπεία περιοδοντίτιδας με Laser μαλακών ιστών
 • Υπέρηχος τελευταίας γενιάς
 • Αντιμετώπιση σε 4 επισκέψεις
Icon Ορθοδοντική
 • Εξειδικευμένος ειδικός ορθοδοντικός
 • Αισθητικού τύπου διάφανα σιδεράκια
 • Invisalign
 • Αόρατοι νάρθηκες
 • Clear aligners
 • Γλωσσικά σιδεράκια
Icon Θεραπεία Ουλίτιδας
 • Θεραπεία ουλίτιδας με Laser
 • Εγγυημένα αποτελέσματα
 • Υπέρηχοι τελευταίας γενιάς

Τι λένε οι ασθενείς μας

Suzan
Γιώργος
David
Natasha

Smile in Athens

Λεωφ. Μεσογείων 387
Αγία Παρασκευή
(Νομισματοκοπείο)

Smile in London

4 Worlds End Place
Kings Road SW19 OHE
Chelsea

Επικοινωνία

210 608 3126

Ώρες επικοινωνίας:
καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 9-2 &
τα απογεύματα Τρίτης Τετάρτης Παρασκευής 4-8

Ακολουθήστε μας:

© Copyright 2020 Smile Design Ltd.