Θήκη ζιρκονίου ή στεφάνη ζιρκονίου;

Θήκη ζιρκονίου ή στεφάνη ζιρκονίου;

Το ζιρκόνιο είναι ένα επαναστατικό υλικό το οποίο εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα και αισθητική βελτιστοποιώντας την εικόνα των δοντιών και ταυτόχρονα την μάσηση. Χρησιμοποιείται για να κατασκευαστεί μια στεφάνη-θήκη ή για την κατασκευή αρκετών δοντιών με την μορφή γέφυρας. Το υλικό του ζιρκονίου ή IPS emax Zir CAD -διπυριτικό λίθιο- χαρακτηρίζεται από μία «φυσική» συνεχή και απρόσκοπτη διαβάθμιση του χρώματος και της διαφάνειας και από βελτιοποιημένες ιδιότητες ημιδιαφάνειας καθιστώντας το, απόλυτο "trend" της αισθητικής οδοντιατρικής.

 

Το ζιρκόνιο ως υλικό δίνει την δυνατότητα στον οδοντίατρο να επιλέξει ανάμεσα σε 16 αποχρώσεις δοντιών και αποχρώσεις  bleach-υπερλεύκανσης . Αυτό σημαίνει ότι αισθητικά είναι απολύτως συμβατό με την φύση των δοντιών και δίνει τεράστια ευελιξία επιλογών. Το ζιρκόνιο έχει απίστευτη αντοχή στην θραύση που προσομοιάζει την σκληρότητα των φυσικών μας δοντιών.

Ταυτόχρονα έχει εντυπωσιακή καλυπτικότητα και των πιο σκούρων απονευρωμένων δοντιών χαρίζοντας πολλές επιλογές αισθητικών αποκαταστάσεων. Θεωρείται κορυφαία επιλογή αισθητικών αποκαταστάσεων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως.

Το ζιρκόνιο συνδυάζει αποτελεσματικά την αισθητική απόδοση και την αξιοπιστία μιας top οδοντιατρικής επιλογής . Είναι η απόλυτη επιλογή για αποκαταστάσεις τόσο σε μπροστινά όσο και σε πίσω δόντια, αφού συνδυάζει συγκλονιστικές αισθητικές ιδιότητες και ταυτόχρονα υψηλή αντοχή στην θραύση.

Μπορώ να κάνω λεύκανση σε δόντια ζιρκονίου;

Η λεύκανση ως θεραπεία εκλογής  γίνεται αποκλειστικά στα φυσικά μας δόντια και όχι στις τεχνητές εργασίες (όψεις, θήκες, σφραγίσματα κλπ). Αυτός είναι και ο λόγος που όταν ο οδοντίατρος μαζί με τον ενδιαφερόμενο επιλέγουν το τελικό χρώμα μιας οδοντιατρικής εργασίας, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, διότι το χρώμα δεν αλλοιώνεται σε βάθους χρόνου.

Εάν δυσκολεύεστε στην επιλογή χρώματος εμπιστευτείτε τον οδοντίατρο σας και μετά από συζήτηση όλων των παραμέτρων επιλέξτε προσεκτικά το χρώμα.

Γιατί να βάλω θήκη ζιρκονίου;

Εφόσον σας προταθεί ότι χρειάζεστε μια ή περισσότερες θήκες στα δόντια σας εμπιστευτείτε το ζιρκόνιο. Είναι άριστο αισθητικά, είναι όλο το τεχνητό δόντι λευκό μέσα – έξω χωρίς τον γκρι – μαύρο σκελετό των παλιών θηκών και αρκετά ανθεκτικό στην μάσηση. Η τάση παγκόσμια είναι να χρησιμοποιούνται oδοντιατρικές εργασίες χωρίς μεταλλικό σκελετό και το ζιρκόνιο θεωρείται “metal free” εργασία . 'Ολα τα top υλικά που χρησιμοποιούνται για τις αποκαταστάσεις  των ασθενών μας συνοδεύονται με πιστοποιητικό γνησιότητας επώνυμων υλικών και καλύπτονται από εγγύηση.

Smile in Athens

Λεωφ. Μεσογείων 387
Αγία Παρασκευή
(Νομισματοκοπείο)

Smile in London

4 Worlds End Place
Kings Road SW19 OHE
Chelsea

Επικοινωνία

210 608 3126

Ώρες επικοινωνίας:
καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 9-2 &
τα απογεύματα Τρίτης Τετάρτης Παρασκευής 4-8

Ακολουθήστε μας:

© Copyright 2020 Smile Design Ltd.