Ποια πρακτική της αισθητικής οδοντιατρικής σου ταιριάζει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των δοντιών σου;

χαμογελο χαμογελο

Σε μια εξέταση υπάρχουν εκείνοι οι ασθενείς που γνωρίζουν από την αρχή τι χρειάζονται  και υπάρχουν και εκείνοι που δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να βελτιώσουν το χαμόγελο τους και την στοματική τους υγιεινή. Ως ένα τρόπο να βοηθήσουμε τα άτομα αυτά καταγράψαμε τρόπους θεραπείας ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του χαμόγελου σου και των δοντιών σου.

 

 

 

            ⁃          Έχεις κίτρινα ή λεκιασμένα δόντια;

Τα κίτρινα ή λεκιασμένα δόντια είναι ένα πολύ συνηθισμένο αισθητικό πρόβλημα. Το τακτικό βούρτσισμα των δοντιών μπορεί να απομακρύνει ένα μέρος από τους εξωτερικούς λεκέδες από την επιφάνεια του σμάλτου των δοντιών. Η μόνη θεραπεία που θα μπορούσε να σε βοηθήσει είναι η λεύκανση των δοντιών κατα την οποία αφαιρούνται βαθιές εσωτερικές κηλίδες και δυσχρωμίες, επαναφέροντας ή βελτιώνοντας το φυσικό χρώμα των δοντιών.

 

            ⁃          Έχεις ραγισμένα ή σπασμέναδυσχρωμίες ή δόντια με περίεργο σχήμα;

Η συγκόλληση ρητινών στα δόντια μπορεί να αποτελέσει την λύση για μια ποικιλία αισθητικών προβλημάτων όπως ραγίσματα, μικρό-σπασίματαδυσχρωμίες ή δόντια με περίεργο σχήμα. Η τεχνική συνίστανται με την συγκόλληση πάνω στην επιφάνεια του δοντιού μας υλικού που μοιάζει με το φυσικό σμάλτο του δοντιού, χτίζοντας το δόντι στο επιθυμητό σχήμα, μέγεθος και χρώμα.

 

            ⁃          Θέλεις να βελτιώσεις ή να αποκαταστήσεις κάποιο δόντι;

Οι όψεις πορσελάνης αποτελούν την πιο πρωτοποριακή εξέλιξη στην αισθητική οδοντιατρική. Κατασκευάζονται από ένα λεπτό στρώμα πορσελάνης με πάχος περίπου μισού χιλιοστού το οποίο συγκολλητής στο μπροστινό μέρος του δοντιού για να βελτιωθεί ή να αποκαταστάσεις η εμφάνιση του.

 

            ⁃          Έχεις τερηδόνα;

Τα σφραγίσματα χρησιμοποιούνται για την θεραπεία της τερηδόνας και είναι μια από τις πιο απλές τεχνικές για την βελτίωση της εμφάνισης του χαμόγελου.

 

            ⁃          Θέλεις να καλύψεις δόντια που λείπουν;

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι τεχνητά υποκατάστατα της ρίζας του δοντιού που χρησιμοποιούνται για την αντικατάσταση δοντιών που λείπουν. Μια μικρή βίδα τιτανίου εισάγεται χειρουργικά στην γνάθο και στην συνέχεια επάνω της προσαρμόζεται μια στεφάνη, γέφυρα ή οδοντοστοιχία.

 

Εάν λοιπόν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του χαμόγελου σας επισκεφθείτε έναν οδοντίατρο με άριστες γνώσεις αισθητικής οδοντιατρικής. Ο οδοντίατρος σας θα πρέπει να αναλύσει τις ανάγκες σας και να προτείνει ένα πλήρες σχέδιο που θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και χαρά για το νέο σας χαμόγελο.

Smile in Athens

Λεωφ. Μεσογείων 387
Αγία Παρασκευή
(Νομισματοκοπείο)

Smile in London

4 Worlds End Place
Kings Road SW19 OHE
Chelsea

Επικοινωνία

210 608 3126

Ώρες επικοινωνίας:
καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 9-2 &
τα απογεύματα Τρίτης Τετάρτης Παρασκευής 4-8

Ακολουθήστε μας:

© Copyright 2020 Smile Design Ltd.