Ποια είναι τα καλύτερα εμφυτεύματα δοντιών

Ποια είναι τα καλύτερα εμφυτεύματα δοντιών

Υπάρχουν πάνω από διακόσιες εταιρίες εμφυτευμάτων στην παγκόσμια οδοντιατρική αγορά. Όταν καλούμαι να απαντήσω στο ερώτημα ποιο εμφύτευμα είναι καλύτερο ή εσείς τι θα βάζατε θα απαντήσω ως εξής:

Εγώ θα επέλεγα κάποιο δοκιμασμένο εμφύτευμα πολλών ετών με όσο το δυνατόν περισσότερες εγγυήσεις και πιστοποιητικά τα οποία προκύπτουν από έγκριτες επιστημονικές έρευνες και σε βάθος χρόνου τουλάχιστον 10 ετών έχει αποδειχθεί να έχουν ικανοποιητική οστεοενσωμάτωση.

            Ταυτόχρονα, μια μακροβιότατη επώνυμη εταιρία εμφυτευμάτων όπως η straumann μου εξασφαλίζει ως κλινικό, πρόσβαση σε ανταλλακτικά σε βάθος χρόνου. Επομένως, ότι και να συμβεί σε 20 χρόνια μια επώνυμη εταιρία μπορεί να σας καλύψει σε ανταλλακτικά εξαρτήματα του εμφυτεύματος που τοποθετήσατε.

 

Εμφυτεύματα δοντιών straumann, ή MISS

Στην στοματική κοιλότητα, ένα επώνυμο εμφύτευμα και οι παραπάνω επιλογές είναι διάσημες έχει άλλο κόστος επειδή τα διαφορετικά εξαρτήματα τους τιμολογούνται διαφορετικά στον οδοντίατρο και κατ’ επέκταση στον ασθενή.

            Εφόσον, ο ενδιαφερόμενος έχει καλής ποιότητας οστούν είναι πολύ πιθανόν να έχουμε επιτυχή οστεοενσωμάτωση και στις (3) επιλογές, όμως όσο πιο διάσημη είναι η εταιρία έχουμε περισσότερες προσθετικές επιλογές, ή περισσότερα εργαλεία προς χρήση εάν κάτι δεν πάει καλά σε βάθος χρόνου, ή καλύτερα στατιστικά στοιχεία οστεοενσωμάτωσης κλπ. Το κόστος της κάθε εταιρίας διαμορφώνεται συνήθως με το πόσα χρόνια χρησιμοποιείται στην οδοντιατρική, πόσα χρήματα δαπανώνται από τις εταιρίες σε έρευνα, πόσο εξελίσσονται και βελτιώνονται, κάθε πότε αλλάζουν προς το καλύτερο τα επιμέρους ανταλλακτικά τους με στόχο την μακροβιότητα τους στο στόμα.

            Τα τελευταία χρόνια, με την εισαγωγή πολλών εταιριών εμφυτευμάτων ή τάση είναι η μείωση του κόστους ώστε να είναι ελκυστικότερα στον μέσο ασθενή.

            Κάθε εταιρία εμφυτευμάτων έχει μια σειρά εργαλείων που ταιριάζουν αποκλειστικά στην εκάστοτε εταιρία και τα οποία έχουν υψηλότατο κόστος. Χωρίς να γνωρίζουμε τι είδους εμφύτευμα είναι τοποθετημένο στην γνάθο είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να κατασκευάσουμε την στεφάνη ή θήκη ή δόντι. Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας το αρχικό πιστοποιητικό να παραδίδεται στον ασθενή κατά την χειρουργική τοποθέτηση.

 

 

Smile in Athens

Λεωφ. Μεσογείων 387
Αγία Παρασκευή
(Νομισματοκοπείο)

Smile in London

4 Worlds End Place
Kings Road SW19 OHE
Chelsea

Επικοινωνία

210 608 3126

Ώρες επικοινωνίας:
καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 9-2 &
τα απογεύματα Τρίτης Τετάρτης Παρασκευής 4-8

Ακολουθήστε μας:

© Copyright 2020 Smile Design Ltd.