Μύθοι και αλήθειες σχετικά με την αισθητική οδοντιατρική

αισθητική οδοντιατρική αισθητική οδοντιατρική

Οι συνεχείς εξελίξεις στην τεχνολογία της οδοντικής βιομηχανίας, έχει οδηγήσει σε αύξηση της ζήτησης της αισθητικής οδοντιατρικής. Όλο και περισσότεροι ασθενείς που είναι δυσαρεστημένοι με το χαμόγελο τους, καταφεύγουν στην αισθητική οδοντιατρική για να επιλύσουν το πρόβλημά τους και να βελτιώσουν την όψη και υγεία των δοντιών τους.

Η αισθητική οδοντιατρική αποσκοπεί στην αλλαγή της εμφάνισης των δοντιών σας έτσι ώστε να αποκτήσετε ένα αισθητικά όμορφο και λειτουργικό χαμόγελο.

Η αισθητική οδοντιατρική συμπεριλαμβάνει θεραπείες ειδικά σχεδιασμένες για να καλύψουν τις ανάγκες σας για ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο. 

Παρά την εγκαθίδρυση της αισθητικής οδοντιατρικής στην βιομηχανία, υπάρχουν ακόμη κάποιοι που είναι διστακτικοί σε αυτές τις πρακτικές. Παρακάτω θα σας συνοψίσουμε όλους τους μύθους και τις αλήθειες γύρω από τις θεραπείες αυτές, έτσι ώστε να ενημερωθείτε για τις πρακτικές της αισθητικής οδοντιατρικής:

 

Μύθος: Οι όψεις πορσελάνης σχεδιάζονται εξατομικευμένα για να ταιριάζουν άψογα στο ακριβές σας χαμόγελο, βελτιώνοντας φυσικά την εμφάνισή του. Στο πολυοδοντιατρείο Smile Design ® Ltd πολύ λεπτές φλοίδες πορσελάνης κατασκευάζονται από τον ειδικό κεραμίστα οδοντοτεχνίτη, με την τελευταίας γενιάς ελβετική πορσελάνη, για να συγκολληθούν στα δόντια σας χωρίς να τα καταστρέψουν. Έτσι λοιπόν, οι όψεις πορσελάνης είναι λεπτές κατασκευές και όχι θήκες, καθώς σε άλλη περίπτωση θα ήταν γνωστές ως θήκες πορσελάνης. Οι θήκες, χρησιμοποιούνται για να αποκαταστήσουν κάποιο δόντι σπασμένο ή απονευρωμένο.

 

Μύθος: Στη Smile Design® LTD. εφαρμόζουμε τελευταίας γενιάς laser μεθόδους λεύκανσης, με KTP laser ή Led, όπου ο οδοντίατρος ακτινοβολεί με το ειδικό λέιζερ και τέλος αφαιρεί το gel με χειρουργική αναρρόφηση. Η διαδικασία με το KTP Laser διαρκεί 30 λεπτά της ώρας και σε μία μόλις επίσκεψη στον οδοντίατρο, θα έχετε διάρκεια αποτελέσματος για 3-4 χρόνια. Όοσν αφορά την εφαρμογή με Led, σε μόλις 10' χωρίς απομόνωση των ούλων αποκτάτε ένα "φρεσκάρισμα" στα δόντια, αποκτώντας 1-2 τόνους διαφορά. Βέβαια, η διάρκεια του αποτελέσματος σε όλες αυτές τις αισθητικές θεραπείες εξαρτάται και στην ποιότητα ζωής του ασθενή.

 

  • Τα υλικά παίζουν ρόλο

Αλήθεια: Στα πλαίσια της αισθητικής οδοντιατρικής, ο οδοντίατρος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τα κατάλληλα υλικά και τεχνικές που θα εξασφαλίσουν το βέλτιστο αποτέλεσμα, ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς. Εξάλλου, πρόκειται για υλικά που τοποθετούνται εντός της στοματικής κοιλότητας και αφορούν την υγεία μας γι' αυτό καλό θα ήταν να επιλέγονται πάντα τα καλύτερα υλικά. 

 

Αλήθεια: Οι όψεις ρητίνης τοποθετούνται σε μία μόνο επίσκεψη, χωρίς να απαιτείται τρόχισμα ή αναισθησία, διαρκούν 8-10 χρόνια και έχουν χαμηλότερο κόστος. Από την άλλη, οι όψεις πορσελάνης απαιτούν σχεδιασμό στο εργαστήριο από ειδικό οδοντοτεχνίτη και η τοποθέτηση τους προϋποθέτει 3 επισκέψεις. Η διάρκεια του αποτελέσματος ανέρχεται στα 15- 20 χρόνια, και τα υλικά τους είναι πιο ακριβά, κατά συνέπεια, είναι λογικό να έχουν και υψηλότερο κόστος. Βέβαια, στο πολυοδοντιατρείο μας, και οι όψεις ρητίνης είναι ενισχυμένες με κόκκους πορσελάνης, για να παρέχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. 

 

Smile in Athens

Λεωφ. Μεσογείων 387
Αγία Παρασκευή
(Νομισματοκοπείο)

Smile in London

4 Worlds End Place
Kings Road SW19 OHE
Chelsea

Επικοινωνία

210 608 3126

Ώρες επικοινωνίας:
καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 9-2 &
τα απογεύματα Τρίτης Τετάρτης Παρασκευής 4-8

Ακολουθήστε μας:

© Copyright 2020 Smile Design Ltd.