Λαμπερό χαμόγελο για τις γιορτές

Λαμπερό χαμόγελο για τις γιορτές

Το χαμόγελο αποτελεί για όλους μας ένα μέσο που αυξάνει την αυτοπεποίθηση μας, αφού με ένα καθαρό και λαμπερό χαμόγελο μπορούμε να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Επίσης, το χαμόγελο μας προδίδει και πολλές πληροφορίες για την υγεία μας, ένα λευκό και αστραφτερό χαμόγελο δείχνει πως προσέχουμε τον εαυτό μας και τις καθημερινές μας συνήθειες.

Υπάρχουν περιπτώσεις που ασθενείς δεν χαμογελούν επειδή θεωρούν πως δεν έχουν ωραίο χαμόγελο. Παλαιότερα, αυτό συνέβαινε πολύ συχνά παρόλα αυτά με την πρόοδο της οδοντιατρικής έχουν ανακαλυφθεί τρόποι που σας βοηθούν να βελτιώσετε την όψη του χαμόγελου σας και να είστε και πάλι γεμάτοι αυτοπεποίθηση:

 

  1. Καθαρισμός

Η τεχνική του καθαρισμού είναι βασική για να απομακρυνθούν από τα δόντια η πέτρα και οι χρωστικές. Έτσι, θα αποκτήσετε μια καθαρή οδοντοστοιχία. Ο καθαρισμός διαρκεί μια ώρα και είναι μια ανώδυνη τεχνική.

 

  1. Λεύκανση

Υπάρχουν δυο σύγχρονοι τρόποι λεύκανσης. Ο πρώτος είναι η λεύκανση με KTP Laser. Στη συγκεκριμένη τεχνική, απομονώνονται οι μαλακοί ιστοί, δηλαδή τα ούλα και στη συνέχεια τοποθετείται στα μπροστινά άνω και κάτω δόντια ειδικό λευκαντικό τζελ. Αντί για τα λευκαντικά gel με όξινο ph χρησιμοποιείται το smart bleach gel με βασικό και ουδέτερο ph που το καθιστά πλήρως ασφαλές για την αδαμαντίνη των δοντιών. Ο δεύτερος τρόπος είναι η λεύκανση με led. Νέα τεχνολογία στο χώρο της λεύκανσης. Σε μια επίσκεψη 10 λεπτών χωρίς απομόνωση στα ούλα έχουμε 1-2 τόνους διαφορά. Η τεχνική εφαρμόζεται και μετά τον καθαρισμό των δοντιών για “φρεσκάρισμα “ή ως πρωταρχική τεχνική με επανάληψη ανά εβδομάδα μέχρι να επιτευχθεί η λευκότητα που επιθυμείτε. 

 

  1. Όψεις ρητίνης

Το «Dental Bonding» ή αλλιώς η «οδοντική συγκόλληση» αποτελεί μία ανώδυνη γρήγορη θεραπεία για την επιδιόρθωση φθαρμένων, θραυσμένων ή αποχρωματισμένων δοντιών.

Στο οδοντιατρείο Smile Design ® LTD. με μία μόλις επίσκεψη και χωρίς αναισθησία, μπορούμε να επέμβουμε σε σχήμα και χρώμα με τη χρήση συνθετικών ρητινών με τον πιο συντηρητικό τρόπο της σύγχρονης αισθητικής οδοντιατρικής, για να βελτιώσετε τα δόντια σας.

 

  1. Όψεις πορσελάνης

Χάρη στις όψεις πορσελάνης μπορείτε να βελτιώσετε αισθητικά δόντια που έχουν αποχρωματιστεί, φθαρεί ή σπάσει, δόντια στραβά, με κενά μεταξύ τους ή με σφραγίσματα αλλά και ανομοιόμορφα σε μέγεθος. Με αυτό τον τρόπο επεμβαίνετε στο χαμόγελό σας όπως εσείς επιθυμείτε, καθορίζοντας ακόμη το κατά πόσο θα φαίνονται τα ούλα σας.

 

 

 

Με αυτούς τους τρόπους μπορείτε να αποκτήσετε ένα υγιές αλλά και αισθητικά όμορφο χαμόγελο για τις γιορτές.

 

Smile in Athens

Λεωφ. Μεσογείων 387
Αγία Παρασκευή
(Νομισματοκοπείο)

Smile in London

4 Worlds End Place
Kings Road SW19 OHE
Chelsea

Επικοινωνία

210 608 3126

Ώρες επικοινωνίας:
καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 9-2 &
τα απογεύματα Τρίτης Τετάρτης Παρασκευής 4-8

Ακολουθήστε μας:

© Copyright 2020 Smile Design Ltd.