Ξεκλείδωσε το τέλειο χαμόγελο με Όψεις Πορσελάνης

το τέλειο χαμόγελο το τέλειο χαμόγελο

Αισθάνεσαι αμήχανα για το χαμόγελό σου; Οι ατέλειες των δοντιών σου δε σε αφήνουν να χαμογελάσεις ελεύθερα και να αναδείξεις την αυτοπεποίθησή σου; 

 

 

Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε στον κόσμο των όψεων πορσελάνης και θα δούμε πώς μπορούν να “ξεκλειδώσουν” το τέλειο χαμόγελο. Ανακάλυψε τα πολυάριθμα οφέλη αυτής της οδοντιατρικής λύσης και κάνε το πρώτο βήμα προς την επίτευξη του χαμόγελου που πάντα ονειρευόσουν!

 

Στο οδοντιατρείο Smile Design ® Ltd πολύ λεπτές φλοίδες πορσελάνης κατασκευάζονται από τον ειδικό κεραμίστα οδοντοτεχνίτη, με την τελευταίας γενιάς ελβετική πορσελάνη, για να συγκολληθούν στα δόντια σας χωρίς να τα καταστρέψουν. 

Έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμφάνιση του χαμόγελου διορθώνοντας διάφορες αισθητικές ατέλειες.

Είτε έχεις αποχρωματισμένα, σπασμένα ή στραβά δόντια, οι όψεις πορσελάνης μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσεις ένα φυσικό, αψεγάδιαστο χαμόγελο. 

Οι όψεις κατασκευάζονται προσεκτικά ώστε να ταιριάζουν με το χρώμα, το σχήμα και το μέγεθος των υφιστάμενων δοντιών σας, εξασφαλίζοντας ένα απρόσκοπτο και ελκυστικό αποτέλεσμα.

 

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα των όψεων πορσελάνης είναι η ανθεκτικότητά τους.

Με την κατάλληλη φροντίδα και συντήρηση, μπορούν να διαρκέσουν για πολλά χρόνια, παρέχοντας μια μακροπρόθεσμη λύση για τις οδοντιατρικές σας ανησυχίες. Σε αντίθεση με άλλες αισθητικές οδοντιατρικές θεραπείες, όπως η λεύκανση δοντιών, που μπορεί να απαιτούν συχνές διορθώσεις, οι όψεις πορσελάνης προσφέρουν μια αξιόπιστη και διαρκή βελτίωση στην εμφάνιση των δοντιών σου.

 

Η διαδικασία λήψης όψεων πορσελάνης είναι ελάχιστα επεμβατική σε σύγκριση με άλλες οδοντιατρικές διαδικασίες. Συνήθως, περιλαμβάνει δύο επισκέψεις στο οδοντιατρείο μας στην Αγία Παρασκευή.

  • Κατά την πρώτη επίσκεψη, αφαιρείται απαλά μια μικρή ποσότητα σμάλτου από την μπροστινή επιφάνεια των δοντιών για να δημιουργηθεί χώρος για τις όψεις. Στη συνέχεια, λαμβάνονται αποτυπώματα των δοντιών και αποστέλλονται στο οδοντιατρικό εργαστήριο, όπου κατασκευάζονται σχολαστικά οι εξατομικευμένες, δικές σου όψεις. 
  • Στη δεύτερη επίσκεψη, ο οδοντίατρος θα κολλήσει τις όψεις στα δόντια χρησιμοποιώντας μια ειδική οδοντιατρική κόλλα. Η όλη διαδικασία είναι γρήγορη και απλή. 

Ίσως το σημαντικότερο όφελος των όψεων πορσελάνης είναι ο θετικός αντίκτυπος που μπορεί να έχουν στην αυτοπεποίθησή σου. Οι οδοντικές ατέλειες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και το πώς μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι. 

Αντιμετωπίζοντας αυτές τις ατέλειες με όψεις πορσελάνης θα αισθάνεσαι πιο άνετα χαμογελώντας, μιλώντας και αλληλεπιδρώντας με τους άλλους, επιτρέποντας στην προσωπικότητά σου να λάμπει χωρίς επιφυλάξεις!

 

Συμπερασματικά, οι όψεις πορσελάνης προσφέρουν μια εξαιρετική λύση σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν το χαμόγελό τους και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Με όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματά τους, οι όψεις πορσελάνης παρέχουν μια μακροχρόνια και οδοντιατρική λύση. 

Μην αφήνεις πλέον τις οδοντικές ατέλειες να σε κρατούν πίσω. Ξεκλείδωσε το τέλειο χαμόγελό και λάμψε! 





Smile in Athens

Λεωφ. Μεσογείων 387
Αγία Παρασκευή
(Νομισματοκοπείο)

Smile in London

4 Worlds End Place
Kings Road SW19 OHE
Chelsea

Επικοινωνία

210 608 3126

Ώρες επικοινωνίας:
καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 9-2 &
τα απογεύματα Τρίτης Τετάρτης Παρασκευής 4-8

Ακολουθήστε μας:

© Copyright 2020 Smile Design Ltd.