Η Smile Design σε Συνεργασία με το Asklepieia Health Cluster

Η Smile Design σε Συνεργασία με το Asklepieia Health Cluster

Το Asklepieia Health Cluster αποτελεί ένα συνεργατικό δίκτυο Τουρισμού Υγείας συνιστώντας μία οργανωμένη εξωστρεφή δραστηριότητα στον τομέα της Υγείας στην Ελλάδα. 

Στον κόσμο της οδοντιατρικής, μια νέα τάση αναδύεται - ο οδοντίατρος που ειδικεύεται στον τουρισμό υγείας. Με αυτόν τον τρόπο, οι καλύτερες οδοντιατρικές θεραπείες συνδυάζονται με τις διακοπές των ασθενών. 

Τι είναι ο τουρισμός υγείας;

Ο τουρισμός υγείας, γνωστός και ως ιατρικός τουρισμός, αναφέρεται στην πρακτική των ατόμων που ταξιδεύουν σε άλλες χώρες ή περιοχές αναζητώντας ιατρική θεραπεία ή υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης. Αυτή η μορφή τουρισμού έχει γίνει ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως η εξοικονόμηση κόστους, η πρόσβαση σε εξειδικευμένες θεραπείες και η επιθυμία για συνδυασμό ιατρικής περίθαλψης και διακοπών.

Ο τουρισμός υγείας στην οδοντιατρική γίνεται όλο και πιο δημοφιλής χρόνο με το χρόνο. Οι οδοντιατρικές επεμβάσεις, ιδίως οι αισθητικές και οι επανορθωτικές, μπορεί να είναι πολύ πιο ακριβές σε άλλες χώρες από ότι στην Ελλάδα. Με την επιλογή ενός προορισμού όπως η Smile Design, οι ασθενείς μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα, απολαμβάνοντας μία οδοντιατρική φροντίδα υψηλής ποιότητας, ανακαλύπτοντας παράλληλα την ομορφιά της Αθήνας, τον πολιτισμό και την τοπική κουζίνα. 

Η ποιότητα και η ασφάλεια έχουν ύψιστη σημασία στον οδοντιατρικό τουρισμό υγείας. Το πολυοδοντιατρείο Smile Design τηρεί τα διεθνή πρότυπα και είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής. Τα πρωτόκολλα αποστείρωσης είναι αυστηρά, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον για κάθε ασθενή. Η διαφάνεια στα σχέδια θεραπείας και στην τιμολόγηση διατηρείται καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, διασφαλίζοντας στους ασθενείς τα υψηλότερα επαγγελματικά και ηθικά πρότυπα. Έτσι, οι ασθενείς αισθάνονται "σαν στο σπίτι τους" έχοντας εμπιστοσύνη στις θεραπευτικές τους επιλογές.

Ο Τουρισμός Υγείας θεωρείται μεγάλη πρόκληση για την Ελλάδα, καθώς το επίπεδο των ιατρικών υπηρεσιών μας, σε συνδυασμό με την εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική σε σχέση με άλλες χώρες, μπορεί να δημιουργήσει ένα σημαντικό πόλο έλξης διεθνών ασθενών. Προκειμένου να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε αυτή τη σημαντική πρόκληση, δημιουργήθηκε η "Ασκληπιεία".

 

Τι είναι η "Ασκληπιεία";

Το Asklepieia Health Cluster είναι ένα συνεργατικό δίκτυο Τουρισμού Υγείας αποτελώντας μία οργανωμένη εξωστρεφή δραστηριότητα στον τομέα της Υγείας στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε από παρόχους υγείας και επιχειρήσεις φιλοξενίας που επενδύουν στην ποιότητα των υπηρεσιών τους με σκοπό να καταστήσουν την Ελλάδα προορισμό Τουρισμού Υγείας.

Κατά την ανάπτυξη των υπηρεσιών της, η κύρια εστίαση της Ασκλιπιείας είναι η ποιότητα. Όλα τα μέλη της πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια που είναι διατεταγμένα γύρω από 3 πυλώνες ποιότητας:

◉ Επιστημονικό υπόβαθρο και πιστοποιήσεις

◉ Υψηλό επίπεδο συνεργαζόμενου προσωπικού

◉ Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και διαφανείς διαδικασίες 

 

Είναι πολύ σημαντικό όσοι εξετάζουν το ενδεχόμενο τουρισμού υγείας να διεξάγουν ενδελεχή έρευνα, να συμβουλεύονται επαγγελματίες υγείας και να σταθμίζουν προσεκτικά τα οφέλη και τους κινδύνους που συνδέονται με το ταξίδι για ιατρική περίθαλψη. Κι αυτή την έρευνα η Ασλιπιεία έρχεται να τη διευκολύνει, παρέχοντας τις καλύτερες ιατρικές λύσεις. 

 

 

 

 

 

 

 

Smile in Athens

Λεωφ. Μεσογείων 387
Αγία Παρασκευή
(Νομισματοκοπείο)

Smile in London

4 Worlds End Place
Kings Road SW19 OHE
Chelsea

Επικοινωνία

210 608 3126

Ώρες επικοινωνίας:
καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 9-2 &
τα απογεύματα Τρίτης Τετάρτης Παρασκευής 4-8

Ακολουθήστε μας:

© Copyright 2020 Smile Design Ltd.