Dental Facelift: Lifting Αντιγήρανσης

Dental Facelift: Lifting Αντιγήρανσης Dental Facelift: Lifting Αντιγήρανσης

Το Dental Facelift αποτελεί μία μη επεμβατική μέθοδο που χρησιμοποιείται για να προσφέρει αναζωογονημένη όψη στο πρόσωπο και στη γνάθο.

Αυτή η αντιγηραντική οδοντιατρική μέθοδος βελτιώνει το σχήμα και το προφίλ του προσώπου όπως και τη γραμμή της γνάθου.

Το Dental Facelift προσφέρει μια πιο νεανική εμφάνιση καθώς οι ασθενείς που την εφαρμόζουν φαίνονται νεότεροι, με λιγότερα σημάδια γήρανσης και ρυτίδες.

Καθώς ξεκινά η διαδικασία γήρανσης, το πρόσωπο τείνει να «βυθίζεται» πολύ πιο γρήγορα και να κονταίνει κάνοντας τα χείλη να φαίνονται πιο λεπτά λόγω της απώλειας υποστήριξης του προσώπου. Το οδοντικό λίφτινγκ διορθώνει τη θέση της σύγκλισης των γνάθων δίνοντας στο πρόσωπο περισσότερη υποστήριξη και κάνοντάς το να φαίνεται μακρύτερο.

Οι αισθητικές οδοντιατρικές επεμβάσεις δίνουν μια πιο νεανική εμφάνιση στο προφίλ του προσώπου χωρίς να απαιτείται ορθοδοντική θεραπεία.

Στη Smile Design Ltd εξειδικευόμαστε στις αισθητικές οδοντιατρικές θεραπείες. Μπορούμε, παράλληλα με την απόκτηση ενός αστραφτερού χαμόγελου, να κάνουμε τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη, να μειώσουμε τις ρυτίδες του άνω χείλους στους καπνιστές, να απαλύνουμε τις ρινοχειλικές και τις ρινοπαρειακές αύλακες, να τονίσουμε τα ζυγωματικά.

Η διαδικασία είναι ανώδυνη, τα αποτελέσματα είναι άμεσα και έχουν διάρκεια 15-20 χρόνια. Βασική προϋπόθεση, όταν εμπλέκονται περιοδοντικά προβλήματα, είναι η συντήρηση της καλής υγείας τόσο των μαλακών ιστών (ούλα) όσο και των σκληρών ιστών (οστά).

Το Dental Facelift ως ένα μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου μπορεί να ολοκληρωθεί σε μερικές μόνο επισκέψεις στο οδοντιατρείο μας στην Αγία Παρασκευή.

 

 

 

 

Smile in Athens

Λεωφ. Μεσογείων 387
Αγία Παρασκευή
(Νομισματοκοπείο)

Smile in London

4 Worlds End Place
Kings Road SW19 OHE
Chelsea

Επικοινωνία

210 608 3126

Ώρες επικοινωνίας:
καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 9-2 &
τα απογεύματα Τρίτης Τετάρτης Παρασκευής 4-8

Ακολουθήστε μας:

© Copyright 2020 Smile Design Ltd.